Mijn favorieten

Verkoop

Als het om verkoop van woningen gaat beheerst FJ makelaars de juiste vaardigheden. Wij zijn een persoonlijk kantoor en bij verkoop wordt de tijd genomen voor een uitgebreide opname en stellen wij in overleg met u de vraagprijs vast. Door een actieve benadering van doelgroepen, binnen en zo nodig buiten ons netwerk, vinden wij snel potentiële kopers. Optimale transparantie is bij ons een eerste vereiste. In een vrijblijvend gesprek bij u thuis stellen wij ons voor en adviseren wij over het verkoopproces en de juiste prijsstrategie. Daarnaast werken wij met diverse partners voor een optimale presentatie van de woning.
Alle noodzakelijke stappen worden gezet voor het best haalbare resultaat.
Uiteraard onderhandelen wij voor u om een zo optimaal mogelijke deal te realiseren.
De bezichtiging en onderhandeling wordt gedaan door de makelaar die bij u thuis is geweest en dus helemaal bekend is met de woning.
 

Verhuur

U wilt uw woning verhuren? In een vrijblijvend gesprek geven wij u graag een eerste advies. Dit gesprek biedt u meteen de mogelijkheid te ervaren wat FJ makelaars voor ú kan betekenen. FJ makelaars begeleidt als professionele partner.

Ter ondersteuning kunnen wij uw object(en) op diverse websites en sociale media plaatsen zodat uw object digitaal zoveel mogelijk zichtbaar is bij de juiste doelgroep.
Daarnaast bekijken wij doorlopend alle overige mogelijkheden tot promotie.


 
- Regio Deventer-Zutphen
- Regio Arnhem
- Email
0575 - 84 85 86
026 - 200 11 33
info@fjmakelaars.nl