Mijn favorieten

Verhuur

U wilt uw pand verhuren? In een vrijblijvend gesprek geven wij u graag een eerste advies. Dit gesprek biedt u meteen de mogelijkheid te ervaren wat FJ Bedrijfsmakelaars voor ú kan betekenen. Van onze begeleiding mag u hoge verwachtingen hebben. FJ Bedrijfsmakelaars begeleidt als professionele partner.

Ter ondersteuning kunnen wij uw object(en) op diverse websites plaatsen  zodat uw object digitaal zoveel mogelijk zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Voor bedrijfsmatig vastgoed kunnen objecten worden geplaatst op o.a. Ventu, Vastgoedmarkt, Funda-in-Business, Bedrijfspand.com, onze Website etc.

Daarnaast bekijken wij doorlopend alle overige mogelijkheden tot promotie. Pas na toestemming zullen wij overgaan tot een reclame-uiting. Hierdoor worden onaangename verrassingen voorkomen.
 

Verkoop

Ook als het om verkoop van bedrijfsmatig vastgoed gaat beheerst FJ Bedrijfsmakelaars de juiste vaardigheden. Bij verkoop wordt de tijd genomen voor een uitgebreide opname en stellen wij in overleg met u de vraagprijs vast. Door een actieve benadering van doelgroepen, binnen en zo nodig buiten ons netwerk, vinden wij snel potentiële kopers. Optimale transparantie is bij ons een eerste vereiste.

Alle noodzakelijke stappen worden gezet voor het best haalbare resultaat. Ook behoort Sale en Lease Back tot de mogelijkheden. Uiteraard onderhandelen wij voor u om een zo optimaal mogelijke deal te realiseren.

Bel of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak:

 

- Regio Deventer-Zutphen

- Regio Arnhem

- Email

0575 - 84 85 86

026 - 200 11 33

info@fjbedrijfsmakelaars.nl