Mijn favorieten

Aanhuur

FJ Bedrijfsmakelaars begeleidt als deskundig partner bij het huren van bedrijfsmatig vastgoed. U kunt op deze manier zeker zijn van een zorgvuldig afgewogen keuze. Van uw toekomstige bedrijfspand en de locatie hangt immers veel af.

Wij inventariseren samen met u uw behoeften, eisen en wensen.
Uiteraard wordt ook rekening gehouden met uw wensen voor de toekomst.

Kennis van de markt zorgt er voor dat allereerst een gedegen selectie plaatsvindt en ook de niet bekende huisvestingsmogelijkheden aan bod komen.
Samen met u zullen wij de bezichtigingen doen waarbij de voor- en nadelen uiteen zullen worden gezet. Als makelaar streven wij naar een pand dat optimaal past bij uw bedrijfsvoering.
Onze regionale kennis zorgt er voor dat op het scherpst van de snede kan worden onderhandeld.

Aankoop

Door FJ Bedrijfsmakelaars in te schakelen bent u er zeker van dat geen aspect onbelicht wordt gelaten bij de aankoop van een bedrijfspand.
Onze bedrijfsmakelaars weten ook op welk moment het raadzaam is tevens andere disciplines in te schakelen, denk hierbij aan een fiscalist of een bouwkundige inspecteur. Binnen ons netwerk kunnen deze eenvoudig worden aangedragen.

Ook bij aankoop begeleiden wij het gehele proces van de intake/inventarisatie tot en met de oplevering. U bent er zeker van dat u zowel bouwkundig als financieel gezien de juiste beslissing neemt en niets over het hoofd ziet. Elke stap nemen wij nauwgezet met u door.

Bel of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak:

 

- Regio Deventer-Zutphen

- Regio Arnhem

- Email

0575 - 84 85 86

026 - 200 11 33

info@fjbedrijfsmakelaars.nl