Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Landdrostlaan 51 in Apeldoorn 7327 GM

Landdrostlaan 51

7327 GM Apeldoorn
€ 0,- Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

The Mixer, een kantorenconcept gelegen in Apeldoorn-Zuid (op bedrijventerrein 'Wilmersdorf')

Een plek waar alles samenkomt. Modern, stijlvol, karakteristiek en geheel naar eigen wens in te delen.
The Mixer biedt organisaties een werkplek die - een op een - aansluit op hun fysieke ruimtebehoefte.


WORK
Werken in een moderne en productieve omgeving waar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte
Lees meer

Omschrijving

The Mixer, een kantorenconcept gelegen in Apeldoorn-Zuid (op bedrijventerrein 'Wilmersdorf')

Een plek waar alles samenkomt. Modern, stijlvol, karakteristiek en geheel naar eigen wens in te delen.
The Mixer biedt organisaties een werkplek die - een op een - aansluit op hun fysieke ruimtebehoefte.


WORK
Werken in een moderne en productieve omgeving waar creativiteit de ruimte krijgt die het verdient. De kantoren kunnen naar eigen wens duurzaam en gemeubileerd opgeleverd worden, eventueel in samenspraak met onze architect.

MEET
Ontvang klanten en gasten in modern ingerichte vergaderruimtes voorzien van uitgebreide communicatiemogelijkheden en grote beeldschermen. Geschikt voor zowel grote als kleine groepen en met een professionele uitstraling. De ideale ligging van het complex draagt tevens bij aan een optimale bereikbaarheid voor klanten en leveranciers.

CONNECT
Gezellig lunchen en samenkomen in de stijlvol ingerichte brasserie volledig voorzien van een complete keuken. Er kan geluncht worden in de gezellige eetruimte of buiten op het sfeervolle terras.

FACILITEITEN
Parkeren: Er zijn 38 parkeerplaatsen voor bezoekers beschikbaar. Ook kan er gebruik worden gemaakt van laadpalen. In totaal zijn er 122 parkeerplaatsen.
Brasserie: Er is een brasserie aanwezig met een mooi terras. Heerlijk om buiten een maaltijd te eten.
Digitale receptie: Bij binnenkomst is er een digitale receptie aanwezig, die de afspraken aanmelden.
Verder zijn er:
Flexibele werkplekken, vergaderruimtes, coffee corner, cameratoezicht, glasvezel en WiFi.

Technische specificaties:
De gehele technische cv-installatie is vernieuwd met drie energiezuinige en milieuvriendelijke QasKade Remeha ketels. Het centrale hart van het gebouw is voorzien van meerdere, nieuwe Textiel Design luchtverwarmers en koelers. Praktisch, efficiënt en energiezuinig.

De koelmachines zijn geheel nagekeken en waar nodig vernieuwd zodat er altijd een behaaglijk klimaat heerst binnen het gebouw.

De verlichting is in zijn geheel vervangen door led spots en led lichtbakken met automatische licht sensoren. Buiten het gebouw zijn zeer duurzame en moderne aluminium lantaarns geplaatst. Ook op de parkeerplaatsen zijn de oude lantaarns omgebouwd naar led-verlichting.

Om te voldoen aan de energierichtlijnen van 2023 zijn er 75 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat The Mixer is voorzien van een energielabel B/C.

Voor de veiligheid is het gebouw voorzien van inbraakalarm en aangesloten op de meldkamer.

De sloten van de voor- en achterdeuren zijn elektronisch en te openen via een smartphone.

TE KOOP - TE HUUR
Het concept van The Mixer maakt het mogelijk voor ondernemers om een deel van het kantoorcomplex te kopen of te huren. In het sociale hart van het gebouw kan samen met andere ondernemers gebruik worden gemaakt van de moderne voorzieningen.

TE KOOP
Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten waarbij je als koper ook het eigendom krijgt van de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond en op de verdiepingen.

In The Mixer is het mogelijk om units te kopen vanaf 100 m2 tot 5.000 m2 (je koopt dan een appartementsrecht). Verschillende metrages/indelingen zijn mogelijk omdat alle ruimtes notarieel/kadastraal gesplitst zijn. Voor elke ondernemer kan The Mixer op maat een kantoorunit vormgeven die aan alle wensen zal voldoen.

TE HUUR
De units in het gebouw worden te huur aangeboden vanaf 25 m2 tot 5.000 m2 waarbij je als huurder ook de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond en op de verdiepingen mag gebruiken. De units zijn te huur vanaf € 400,- per maand excl. servicekosten.

Voor het gebruik zal gelden dat huurder een pro rato recht heeft op het gebruik daarvan. Het uitgangspunt is dus dat huurders uitsluitend via de opslag algemene ruimten betalen voor dit gebruik en het dus feitelijk al bij de huurprijs inbegrepen is.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Energie Energieklasse C Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Route van naar Landdrostlaan 51, 7327 GM Apeldoorn

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring