No cure - No pay

:w

Verkoop

 

Ook als het om verkoop van bedrijfsmatig vastgoed gaat beheerst FJ Bedrijfsmakelaars de juiste vaardigheden tot in de fijnste finesses. Bij verkoop leggen wij de specifieke eigenschappen van het bedrijfspand vast en stellen wij in overleg met u de vraagprijs vast. Door een actieve benadering van doelgroepen, binnen en zo nodig buiten ons netwerk, vinden wij snel potentiële kopers. Optimale transparantie is bij ons een eerste vereiste.
Alle noodzakelijke stappen worden gezet voor het best haalbare resultaat. Ook behoort Sale en Lease Back tot de mogelijkheden. Dit wordt steeds actueler aangezien hierdoor liquide middelen vrij kunnen worden gemaakt.
Uiteraard onderhandelen wij voor u om een zo goed mogelijke deal te realiseren.

U kunt rekenen op een professionele afhandeling tegen de beste condities. De objecten plaatsen wij op diverse websites/zoekmachines zodat uw object digitaal zoveel mogelijk zichtbaar is bij de juiste doelgroep.
Voor bedrijfsmatig vastgoed kunnen objecten worden geplaatst op o.a. Ventu, Vastgoedmarkt, Funda-in-Business, Bedrijfsvastgoed.nl, onze Website etc.
Daarnaast bekijken wij doorlopend alle overige mogelijkheden tot promotie.
Pas na toestemming zullen wij overgaan tot een reclame-uiting. Hierdoor worden onaangename verrassingen voorkomen.

Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak op 0575 – 84 85 86 of mail ons via info@fjbedrijfsmakelaars.nl.