No cure - No pay

:w

Verhuur

 

U wilt uw pand verhuren? Of het nou een winkel-, kantoor- of bedrijfspand betreft in een vrijblijvend gesprek geven wij u graag een eerste advies. Dit gesprek biedt u meteen de mogelijkheid te ervaren wat FJ Bedrijfsmakelaars voor ú kan betekenen. Van onze begeleiding mag u hoge verwachtingen hebben. FJ Bedrijfsmakelaars begeleidt als deskundig partner.

In de praktijk kan het zijn dat u aangeeft voor een bepaalde periode op basis van een bepaalde contractvorm op zoek te willen gaan naar iemand die bijvoorbeeld een winkelpand wil huren, terwijl een andere huurtermijn en/of contractvorm beter aansluit op uw wensen. Aan de hand van het gesprek kan duidelijk worden dat een andere situatie voor u optimaler kan zijn. Vandaar dat wij een en ander graag vooraf met u doornemen.
Het is van belang de huurvoorwaarden op het moment dat het object in de markt wordt gezet goed voor ogen te hebben. Soms wil men in stilte verhuren. Ook hier kan rekening mee worden gehouden.

De objecten plaatsen wij op diverse websites/zoekmachines zodat uw object digitaal zoveel mogelijk zichtbaar is bij de juiste doelgroep.
Voor bedrijfsmatig vastgoed kunnen objecten worden geplaatst op o.a. Ventu, Vastgoedmarkt, Funda-in-Business, Bedrijfsvastgoed.nl, onze Website etc.
Daarnaast bekijken wij doorlopend alle overige mogelijkheden tot promotie. Pas na toestemming zullen wij overgaan tot een reclame-uiting. Hierdoor worden onaangename verrassingen voorkomen.

Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak op 0575 – 84 85 86 of mail ons via info@fjbedrijfsmakelaars.nl.