Mijn favorieten

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) heropend

Op 15 augustus 2019 is de gewijzigde regeling Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) gepubliceerd in de Staatscourant. Dit betekent goed nieuws voor woningeigenaren en VvE's. De subsidieregeling voor eigenaar én bewoner gaat op 2 september weer open en VvE’s kunnen er langer gebruik van maken.

De SEEH stimuleert woningeigenaren in het uitvoeren van energiebesparende maatregelen aan hun woning. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert de SEEH uit in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Heropening SEEH voor eigenaar én bewoner

De subsidie voor eigenaar én bewoner kunt u per 2 september 2019 aanvragen. Wilt u energiebesparende of isolerende maatregelen uit laten voeren in uw eigen huis? Check dan of u in aanmerking komt voor deze vernieuwde subsidieregeling. Op de website van RVO vindt u informatie voor eigenaar én bewoner over de energiebesparende maatregelen, de voorwaarden en het aanvraagproces van de subsidie.

Informatiebijeenkomst SEEH eigenaar én bewoner

Op 26 september 2019 is er een informatiebijeenkomst over de heropening van de SEEH eigenaar én bewoner. Deze bijeenkomst is er voor bouwbedrijven, gemeenten en andere stakeholders. Meer informatie vindt u op de webpagina Informatiebijeenkomst SEEH.

Bron: RVO