No cure - No pay

:w

Appartement Nieuwstad Zutphen

ZUTPHEN

Huurprijs: € 470,- p.m.

Kenmerken

Soort woning:
herenhuis
Type woning:
tussenwoning
Kamers:
2
Woonopp.:
70 m²

Omschrijving

Appartement gelegen op 2e verdieping in Centrum van Zutphen Op de 2e verdieping van het sfeervolle pand gelegen aan de…

Appartement gelegen op 2e verdieping in Centrum van Zutphen

Op de 2e verdieping van het sfeervolle pand gelegen aan de Nieuwstad in Zutphen is een appartement voor verhuur beschikbaar. Totale oppervlakte ca. 70 m2 (gemeten exclusief vliering, keuken en "dakterras").

Het betreft de gehele 2e verdieping. Gezamenlijk gebruik van de keuken en het "dakterras" (ca. 30 m2) op de 1e verdieping.
Het appartement beschikt tevens over een vliering. Verhuurder zal op de 2e verdieping een (eenvoudig) keukentje realiseren. Nadat het keukentje is gerealiseerd dient deze door huurder te worden gebruikt en zal de keuken op de 1e verdieping niet meer voor gemeenschappelijk gebruik zijn.

Nieuwstad is een Rijksmonument. Op de begane grond bevindt zich het Egyptische eethuis The Blue Nile, een sfeervolle Grill-room/Pizzeria. Via een trap achterin het restaurant zijn de bovengelegen appartementen te bereiken.

Op de 1e verdieping bevindt zich de gezamenlijke keuken (ca. 10 m2). Het betreft een eetkeuken, voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en warm-/koud water. De vloer is betegeld. Huurder heeft de mogelijkheid om de thans aanwezige koelkast (en wasmachine) tegen een geringe vergoeding over te nemen.
Aangrenzend bevindt zich (aan de achterzijde van het object) een ruim beschut dakterras (ca. 30 m2), dat ook voor gezamenlijk gebruik is.
Aan de overloop op de 1e verdieping grenzen de bergruimte en toilet en aan de voorzijde een tweetal kamers die bij derden in gebruik zijn. Deze huurder maakt tevens gebruik van de keuken en het terras.

Via een brede gestoffeerde trap op de 1e verdieping bereikt men de 2e verdieping.
Op de 2e verdieping bevinden zich de ruimtes die voor verhuur beschikbaar zijn. Alle ruimtes grenzen aan de ruime overloop. De overloop is voorzien van vloerbedekking. Aan de straatzijde van de verdieping bevindt zich een ruime woonkamer (ca. 33 m2). De lichte woonkamer is voorzien van een kabelgoot, laminaat en de wanden zijn keurig wit afgewerkt. Aan de achterzijde van de 2e verdieping bevindt zich 1 ruime vierkante slaapkamer (ca. 19 m2). De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking.

Tussen de woonkamer en de slaapkamer in bevinden zich een kleine bergruimte (CV-ruimte) en de badkamer (ca. 6 m2).
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van toilet, wastafel en douche met douchekabine.

Via de overloop kan een vlizotrap worden uitgeklapt om de vliering te betreden. Op de vliering kunnen een paar dozen worden geplaatst. Voor het overige deel is deze bij verhuurder in gebruik.

- Het geheel wordt door middel van Centrale Verwarming met radiatoren verwarmd.

- Waarborgsom: ter grootte van 1 maand huur (incl.).

- Vanwege het gezamenlijk gebruik van de keuken en het terras alsmede de horeca-gelegenheid op de begane grond gaat de
voorkeur uit naar een (rustig) 1 persoons-huishouden.

- Bij voorkeur geen huisdieren.

- Aanvangshuurprijs is exclusief gas, water en elektra en de servicekosten.
- Voor 1 persoon geldt een all-in prijs van € 620, per maand
- Voor 2 personen geldt een all-in prijs van € 670,-- per maand.
- Genoemde prijzen gelden excl. data- en telecom(aansluiting)

- Vanwege geen eigen entree is HUURTOESLAG NIET mogelijk.
- HUURDER IS BIJ AANHUUR GEEN BEMIDDELINGSKOSTEN VERSCHULDIGD!

Deze huurvoorwaarden zijn vrijblijvend. Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. FJ Bedrijfsmakelaars kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze aanbiedingstekst.


Type:
Woonhuis
Soort woning:
herenhuis
Type woning:
tussenwoning
Kamers:
2
Woonopp.:
70 m²
Ligging:
in centrum
Status:
Verhuurd

Zoekformulier