No cure - No pay

:w

Appartement Nieuwstad 1e verdieping

ZUTPHEN

Huurprijs: € 550,- p.m.

Kenmerken

Soort woning:
tussenverdieping
Woonopp.:
50 m²

Omschrijving

Appartement gelegen op 1e verdieping in aanloopstraat van het Centrum van Zutphen Op de 1e verdieping (gehele 1e verdieping) van…

Appartement gelegen op 1e verdieping in aanloopstraat van het Centrum van Zutphen

Op de 1e verdieping (gehele 1e verdieping) van het sfeervolle pand gelegen aan de Nieuwstad in Zutphen is een appartement voor verhuur beschikbaar. Totale oppervlakte ca. 50 m2 (gemeten exclusief overloop, gem. bergruimte en "dakterras").

Op de begane grond van dit Rijksmonument bevindt zich het Egyptische eethuis The Blue Nile, een sfeervolle Grill-room/Pizzeria. Via een trap achterin het restaurant zijn de 2 bovengelegen appartementen te bereiken.

Vanaf de trap achterin het restaurant betreed je de overloop van de 1e verdieping.

Aan de linkerzijde bevindt zich de gezellige eetkeuken (ca. 10 m2). De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, aanrecht met 1,5 spoelbak en een inbouwkoelkast met vriesvak. De vloer is betegeld. Tevens is de keuken ingericht met een eettafel en 3 stoelen.

Aangrenzend bevindt zich (aan de achterzijde van het object) een ruim beschut dakterras waarvan ca. 10 m2 door middel van tegels gebruiksklaar is gemaakt.

Aan de overloop op de 1e verdieping grenzen opeenvolgend de slaapkamer (ca. 9 m2), de badkamer (ca. 3 m2), de gemeenschappelijke bergruimte en de ruime, zeer lichte woonkamer (ca. 30 m2).

De ruime woonkamer (ca. 30 m2) is aan de straatzijde gelegen en is zeer licht door een 3-tal (te openen) diepe ramen met brede vensterbanken. De vensterbanen kunnen wellicht worden gebruikt om in te zitten. De kamer is voorzien van systeemplafond met verlichtingspunten, neutrale wandafwerking en laminaatvloer. In de kamer bevindt zich een schouw. De ruimte wordt aangeboden met een 2-tal kasten en 1 bureau.

De slaapkamer heeft een te openen raam en is afgewerkt met sfeervol behang en laminaatvloer. Tevens bevindt zich in de slaapkamer een open inbouwkast.

In de badkamer bevindt zich tegen de achterwand de toilet. In het voorste gedeelte bevindt zich de douche met kleine wastafel voorziening. Tevens is de ruimte voorzien van stralingselement en spiegel. De ruimte is geheel betegeld.

Op de 1e verdieping bevindt zich tevens een bergruimte voor gemeenschappelijk gebruik.

Het appartement wordt in huidige staat opgeleverd, voorzien van centrale verwarming (muv badkamer).

- Waarborgsom: ter grootte van 1 maand huur (incl. service- en energiekosten): € 680,--.

- Vanwege de horeca-gelegenheid op de begane grond gaat de voorkeur uit naar een (rustig) 1 persoons-huishouden.

- Bij voorkeur geen huisdieren.

- Aanvangshuurprijs € 550,-- is exclusief gas, water en elektra (€ 110,-- voor 1 persoon; € 140,-- voor 2 personen) en de
servicekosten (€ 20,-). Deze kosten worden niet verrekend en betreffen vaste bedragen.
- Voor 1 persoon geldt een all-in prijs van € 680,-- per maand
- Voor 2 personen geldt een all-in prijs van € 710,-- per maand
- Genoemde prijzen luiden excl. data- en telecom(aansluiting) en excl. de gebruikelijke gemeentelijke- en waterschapslasten.

- HUURDER IS BIJ AANHUUR EENMALIG CONTRACTKOSTEN AAN VERHUURDER VERSCHULDIGD VAN € 230,-- INCL. BTW!

Verhuurder bepaalt aan de hand van uw inkomsten en overige informatie of u in aanmerking komt voor de woonruimte. Of u in aanmerking komt kan alleen worden bepaald indien u uw gegevens op het daartoe samengestelde inschrijfformulier op de website www.fjverhuurmakelaars.nl achterlaat. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.
Wij verzoeken u vriendelijk er verder rekening mee te houden dat u de volgende bescheiden dient aan te leveren:
- een verhuurdersverklaring (indien u al eerder een woning huurde);
- een werkgeversverklaring of schriftelijk bewijs van uitkering of van andere inkomstenbronnen;
- loonstroken of andere inkomstengegevens over de afgelopen 3 aaneengesloten maanden;
- bijschrijvingen van de inkomstengegevens over de afgelopen 3 aaneengesloten maanden op uw bankrekening;
- een bewijs van goed gedrag.

Deze huurvoorwaarden zijn vrijblijvend. Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. FJ Bedrijfsmakelaars kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze aanbiedingstekst.

Type:
Appartement
Soort woning:
tussenverdieping
Woonopp.:
50 m²
Ligging:
in centrum
Status:
Verhuurd

Zoekformulier