No cure - No pay

:w

Karakteristieke stadsvilla Kolenstraat Zutphen

ZUTPHEN

Huurprijs: € 950,- p.m.

Kenmerken

Soort woning:
herenhuis
Type woning:
tussenwoning
Woonopp.:
186 m²

Omschrijving

Karakteristiek huis te huur in centrum van Zutphen Te huur monumentaal woonhuis in centrum van Zutphen. Dit zeer bijzondere huis…

Karakteristiek huis te huur in centrum van Zutphen

Te huur monumentaal woonhuis in centrum van Zutphen. Dit zeer bijzondere huis heeft een woonoppervlakte van maar liefst 186 m² en een inhoud van 954 m³. Deze woning wordt verhuurt op basis van leegstandswet en is per direct te betrekken. De woning is geheel gestoffeerd.

INDELING:
Kelder: In deze gewelven kelder is een verwarmde "biljart"-kamer van ca 28 m² gesitueerd. Biljart mag worden gebruikt.

Begane grond: Entree, hal met toegang tot de woonkamer met openslaande deuren naar de straat. Deze woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 25 m² en is voorzien van een hoog plafond met brede balken over de breedte van het huis en een massief eiken vloer. Vanuit de woonkamer heeft men zicht op de open keuken in hoekopstelling. Via een tussenhal bereikt u het ruime toilet met fonteintje en een berging c.q. bijkeuken met wasmachine aansluiting.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot het 1e dakterras. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een zitkamer c.q. studeerkamer. Via een schuifpui bereikt u een slaapkamer (12 m²) met toegang tot een badkamer met wastafel, ligbad met douche en toilet.

2e Verdieping: Overloop met een opstapje naar het 2e terras. Op deze verdieping heeft u de beschikking over 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van ca. 19 m². De slaapkamer aan de achterzijde (ca. 10 m²) biedt toegang tot een 2e badkamer met wastafel, douche en toilet.

Zolder: Vanuit één van de slaapkamers bereikt u de zolderverdieping. Deze ruimte is zeer geschikt als slaapkamer en ook hier heeft u de beschikking over een dakterras met gegarandeerd optimale privacy.

Type:
Woonhuis
Soort woning:
herenhuis
Type woning:
tussenwoning
Woonopp.:
186 m²
Ligging:
in centrum
Status:
verhuurd

Zoekformulier