No cure - No pay

:w

Fraaie (senioren-)bungalow De Bongerd

GORSSEL

Huurprijs: € 795,- p.m.

Kenmerken

Soort woning:
bungalow
Type woning:
hoekwoning
Kamers:
3
Woonopp.:
70 m²

Omschrijving

Fraaie (senioren-)bungalow De Bongerd in Gorssel In het rustieke dorp Gorssel (telt ca. 4.000 inwoners) komt per 1 april a.s….

Fraaie (senioren-)bungalow De Bongerd in Gorssel

In het rustieke dorp Gorssel (telt ca. 4.000 inwoners) komt per 1 april a.s. een rustig gelegen bungalow midden in het centrum voor verhuur beschikbaar.

Gorssel heeft recentelijk veel media aandacht gekregen vanwege de komst van het museum More naar het dorp. Ook het café- restaurant De Roskam heeft een nieuwe exploitant gekregen. Gorssel kent een gezellig centrum met een veelzijdigheid aan winkels en terrassen.

De bungalow is op een hoek gelegen met een fraai uitzicht op het park. De woning beschikt over een woonkamer (met zijraam) met open keuken, 2 slaapkamers (ca. 3.40 x 2.80 en ca. 2.00 x 2.00) en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt de woning over een inpandige berging (ca. 2.20 x 2.10). In 2012 is de gehele woning gerenoveerd en ondermeer voorzien van dubbel glas......

De besloten tuin is gelegen op het zuiden en is geheel aangelegd. Aan de zijde van de woonkamer bevindt zich een ruim terras.

De bungalow wordt opgeleverd met houten vloer (zowel woonkamer als keuken), centrale verwarming met radiatoren en een keuken met geïntegreerd gasfornuis (5-pits) en oven. Tevens is de keuken voorzien van rvs-afzuigkap, inbouwvaatwasmachine en -koelkast.Type:
Woonhuis
Soort woning:
bungalow
Type woning:
hoekwoning
Kamers:
3
Woonopp.:
70 m²
Ligging:
aan park, in bosrijke omgeving, in centrum, vrij uitzicht
Tuin:
achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras
BergingType:
inpandig
Status:
verhuurd

Zoekformulier