No cure - No pay

:w

Hoek-appartement Burg. Dijckmeesterweg Zutphen

ZUTPHEN

Huurprijs: € 695,- p.m.

Kenmerken

Soort woning:
portiekflat
Woonopp.:
65 m²

Omschrijving

Centraal gelegen gestoffeerd hoek-appartement met fraai uitzicht! Op de 1e verdieping gelegen goed onderhouden hoek-appartement. Het betreft de hoek van…

Centraal gelegen gestoffeerd hoek-appartement met fraai uitzicht!

Op de 1e verdieping gelegen goed onderhouden hoek-appartement. Het betreft de hoek van de Burgemeester Dijckmeesterweg en de Coehoornsingel. Direkt tegenover het park en aan de rand van het centrum van Zutphen. Op loopafstand van de Hanzehal en het Centraal Staion Zutphen. Middelbare scholen zijn nabij gelegen.

Indeling:

Via het trappenhuis in de ruime gezamenlijke entree bereikt u de entreedeur van het appartement. Gang met intercom en toegang naar de diverse ruimtes. 1 zeer ruime slaapkamer (ca. 16 m2), apart gelegen eetkamer (ca. 8 m2), lichte woonkamer (ca. 17 m2) met fraai uitzicht naar het tegenover gelegen park en deur naar het balkon. Separaat toilet, badkamer met vaste wastafel, hoekdouche met douchecabine en sanitaire voorzieningen. Via de tussenruimte met opstelplaats voor verwarmingsketel, wasmachine en droogtrommel bereikt men de keuken.

Keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast en close-inn boiler. Het balkon is tevens via de keuken te bereiken.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming, laminaat in de diverse woonruimtes en gang, linoleum in tussenruimte en keuken. Wanden zijn in neutrale kleur gesaust. Woonkamer met lamellen en eetkamer met rolgordijn aan buitenzijde.

Eigen berging op de begane grond via gemeenschappelijke entree (toegang tot meters moet mogelijk blijven) en werkkast op het balkon. Overdekte fietsenstalling en parkeergelegenheid op bijbehorend terrein.
Huurprijs is incl. water en excl. gas en electra.

Waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur.

Te huur voor langere tijd!

Huurder is geen bemiddelingskosten verschuldigd!

Type:
Appartement
Soort woning:
portiekflat
Bouwjaar:
1945-1959
Woonopp.:
65 m²
Ligging:
aan park
BergingType:
inpandig
Status:
Verhuurd

Zoekformulier