No cure - No pay

:w

FJ Bedrijfsmakelaars

 

Bedrijfsmakelaar Deventer/ Zutphen/ Arnhem e.o

• Makelaar bedrijfsmatig vastgoed

• Bedrijfsmakelaar Deventer/ Zutphen/ Arnhem e.o.

• Winkels, Kantoorpanden, Bedrijfshallen

• No-cure-no pay

 

FJ Bedrijfsmakelaars is een actief dynamisch kantoor, gespecialiseerd in zakelijk bedrijfsmatig vastgoed in met name de strook: Deventer – Zutphen – Arnhem. Wij zijn hierdoor in staat persoonlijke en doelgerichte aandacht aan onze opdrachtgevers te verlenen.
Niet alleen door onze resultaatgerichte en no-nonsense mentaliteit, maar vooral ook doordat de personen van FJ Bedrijfsmakelaars woonachtig zijn in het werkgebied en sociaal sterk geworteld zijn in het lokale netwerk. Hierdoor beschikken wij over ruime kennis van de regio.

FJ Bedrijfsmakelaars houdt zich actief bezig met begeleiding bij verhuur en verkoop van bedrijfspanden en begeleiding bij aanhuur en aankoop van bedrijfspanden. Ook kunt u bij ons terecht voor beleggingen, taxaties, locatieonderzoek, advies over marktprijzen en beheer van vastgoed. Zowel voor bedrijfsruimte zoals: bedrijfshal, winkelruimte, kantoorruimte, kantoorgebouw of bedrijfspand, huren of kopen u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij komen als bedrijfsmakelaars graag tegemoet aan uw wensen. Vandaar dat u niet altijd voor het gehele proces bij ons hoeft te zijn, maar u ook de mogelijkheid heeft om een enkele dienst af te nemen zoals het voeren van de onderhandelingen, het houden van de oplevering of bijvoorbeeld het opstellen van een huurcontract. Welke rol wij als bedrijfsmakelaar ook vervullen, uw zakelijke belangen staan altijd voorop.

Bel of mail ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak op 0575 – 84 85 86 of info@fjbedrijfsmakelaars.nl