No cure - No pay

:w

Bedrijfsmakelaar Arnhem

Bedrijfsmakelaar Arnhem

FJ Bedrijfsmakelaars, de bedrijfsmakelaar in Arnhem Indien u bedrijfsmatig vastgoed wilt verhuren of huren in Arnhem, kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. In onze dienstverlening staat de klant centraal. Het gezegde ‘de klant is koning’ brengen wij dagelijks in de praktijk. En omdat iedere klant uniek is, ontwikkelen wij telkens een gerichte aanpak om vraagstukken op te lossen.

We weten wat er in de lokale vastgoedmarkt speelt en waar de kansen liggen. Daar kunt u van profiteren, want FJ Bedrijfsmakelaars zoekt graag voor u de geschikte huurder voor uw objecten. Heeft u als huurder speciale wensen voor locatie of winkelruimte, staan wij u graag bij om uw wensen te vervullen. Met al 20 jaar ervaring in de diverse werkvelden op het gebied van vastgoed, aan de kant van de belegger, aan de kant van de beheerder en aan de kant van de makelaar zijn de diverse facetten van het vastgoed bij FJ Bedrijfsmakelaars goed bekend.

Deze brede blik en ervaring op het gebied van vastgoed kunnen u uitstekend helpen uw doel te bereiken. Ook ons uitgebreide netwerk in de regio Deventer/ Zutphen / Arnhem zal dit vereenvoudigen. Wij maken allereerst een afspraak met u om uw wensen en alle mogelijkheden door te nemen. In de praktijk kan het zijn dat u aangeeft voor een bepaalde periode op basis van een bepaalde contractvorm op zoek te willen gaan naar een huurder, terwijl een andere huurtermijn en/of contractvorm beter aansluit op uw wensen. Ook kan aan de hand van het gesprek duidelijk worden dat een andere situatie voor u optimaler kan zijn.

Vandaar dat wij een en ander graag vooraf met u doornemen. Het is van belang de huurvoorwaarden op het moment dat het object in de markt wordt gezet goed voor ogen te hebben. Soms wil men in stilte verhuren. Ook hier kan rekening mee worden gehouden. De objecten plaatsen wij op diverse websites/zoekmachines zodat uw object digitaal zoveel mogelijk zichtbaar is bij de juiste doelgroep.

Voor bedrijfsmatig vastgoed kunnen objecten worden geplaatst op o.a. Realnext, PropertyNL, Vastgoedmarkt etc. Daarnaast bekijken wij doorlopend alle overige mogelijkheden tot promotie. De mogelijkheden worden uitgebreid met u doorgenomen. Pas na toestemming zullen wij overgaan tot een reclame-uiting. Hierdoor worden onaangename verrassingen voorkomen.