No cure - No pay

:w

Kantoorruimte Industrieweg 94

ZUTPHEN

Huurprijs: nader overeen te komen

Kenmerken

Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw

Omschrijving

Compleet gestoffeerde en ingerichte kantoorruimte op zichtlokatie te huur! Prominent gelegen aan de voorzijde van dit solitaire bedrijfspand aan de…

Compleet gestoffeerde en ingerichte kantoorruimte op zichtlokatie te huur!

Prominent gelegen aan de voorzijde van dit solitaire bedrijfspand aan de Industrieweg in Zutphen: kantorenstrook verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De Industrieweg is een van de voornaamste toegangswegen op bedrijventerrein de Mars, waardoor uw bedrijf nu goed zichtbaar wordt.

De Mars is een van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Door herontwikkeling wordt de Mars beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendig! Nu telt de Mars ruim 200 bedrijven die werkgelegenheid bieden aan meer dan 5.000 werknemers in de grafische, milieutechnische en industriële sector en grote detailhandel. Het noordelijk deel biedt ruimte aan (zware) industrie, milieucategorie 4 en 5. Het midden groeit uit tot het commerciële hart van De Mars met retail, lichte bedrijvigheid, kantoren en voorzieningen. Het nieuwe tracé van de N348, twee nieuwe onderdoorgangen, verbeterde wegen en de aanleg van nieuwe fietspaden maken De Mars goed bereikbaar. De Mars is een goed beveiligd bedrijventerrein.

Het bedrijfspand is goed bereikbaar, heeft een professionele uitstraling en is voorzien van ruime parkeermogelijkheden. De kantoren zijn zeer ruim en licht. Medegebruik van mooie grote kantine met keuken is mogelijk.

Indeling:

De voor verhuur beschikbare kantorenstrook bestaat uit ca. 149 m2 en is aan de voorzijde van het object op de begane grond gelegen.

Begane grond:
Hoge ontvangstruimte met extra beveiliging om binnen te komen, 3 grote lichte kantoorruimten, sanitaire ruimten (dames/heren gescheiden). Medegebruik van ruime kantine met keuken is mogelijk. Ook zijn de aansluitingen voor keukenblok in 1 kantoorruimte nog aanwezig, waardoor dit in eigen kantoor mogelijk is.

Achter de kantoren (totaal afgesloten en beveiligd) bevinden zich de bedrijfshal met bijbehorende kleedruimte/toiletgroep welke door Van der Valk + De Groot worden gehuurd. Ook het terrein aan de achterzijde en zijkant wordt door hen gehuurd.

1e Verdieping: geheel verhuurd aan een ICT bedrijf.

Het pand is gebouwd in 1999 en wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van: CV-installatie (vernieuwd in 2013), alarmsysteem, databekabeling, brandpreventie, epoxy vloer en vloerbedekking in de kantoren. Alle kantoren zijn voorzien van een witte structuurverf op de wanden en lichte systeemplafonds. Overname van de aanwezige inrichting is mogelijk.

Uitgangspunt is belaste verhuur. Jaarlijkse indexering. Huurbetaling gaat per maand vooruit. Garantie ter grootte van 3 maanden huur + servicekosten + BTW. Overige voorwaarden en aanvaarding in overleg. Verhuur onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder.

Koop behoort tot de mogelijkheden.Status:
beschikbaar
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Servicekosten:
€ 1,-
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
in overleg
Oppervlakte:
149 m²

Zoekformulier