No cure - No pay

:w

Kantoorruimte Brinkhorst 2

ZUTPHEN

Huurprijs: € 350,- p.m.

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw

Omschrijving

Gestoffeerde solitaire kantoorruimte op zichtlokatie te huur! Prominent gelegen aan de voorzijde van dit solitaire bedrijfspand aan de Brinkhorst in…

Gestoffeerde solitaire kantoorruimte op zichtlokatie te huur!

Prominent gelegen aan de voorzijde van dit solitaire bedrijfspand aan de Brinkhorst in Zutphen: kantorenhoek verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De Brinkhorst is een drukbezochte rondweg op bedrijventerrein Revelhorst-III, waardoor uw bedrijf nu goed zichtbaar wordt.

Het bedrijfspand is goed bereikbaar, heeft een professionele uitstraling en is voorzien van een hekwerk en parkeermogelijkheden. De kantoren zijn zeer licht.

Indeling:

De voor verhuur beschikbare kantorenhoek bestaat uit totaal ca. 42 m2 en is aan de voorzijde van het object op de begane grond en 1e verdieping gelegen.

De ruimtes zijn voorzien van vloerafwerking, systeemplafond met verlichting en verarming dmv gevelkachels. Het geheel is voorzien van thermopeen.

Begane grond:
Entree met sanitaire ruimte. Pantry met trap naar de 1e verdieping en kantoorruimte (ca. 17,25 m2 netto).

1e verdieping:
Te bereiken via de trap met overloop v.v. ruime kast (wifi-aansluiting) en lichte kantoorruimte (ca. 18,50 m2 netto) voorzien van airco.

Aanvangshuurpris: € 350,-- per maand excl. voorschot energie. Onbelaste verhuur. Jaarlijkse indexering. Huurbetaling gaat per maand vooruit. Energie: de ruimtes worden apart bemeterd. Maandelijks wordt een voorschotbedrag in rekenng gebracht. Garantie ter grootte van 1 maand huur + BTW. Overige voorwaarden en aanvaarding in overleg. Verhuur onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder.

Status:
Verhuurd
Type:
Kantoorruimte
BouwType:
bestaande bouw
Hoofd bestemming:
kantoorruimte
Aanvaarding:
direct
Oppervlakte:
42 m²

Zoekformulier