No cure - No pay

:w

Kavels Bedrijvenpark A1

DEVENTER

Vraagprijs: op aanvraag

Kenmerken

Status:
beschikbaar
Type:
Bouwgrond

Omschrijving

Kwaliteit, bereikbaarheid en energie, dat zijn de kernwaarden van het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein in Deventer. A1 bedrijvenpark is een fantastische…

Kwaliteit, bereikbaarheid en energie, dat zijn de kernwaarden van het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein in Deventer.
A1 bedrijvenpark is een fantastische zichtlokatie door de ligging pal aan de snelweg A1. Het wordt een hoogwaardig en ruim opgezet bedrijventerrein.
Truckpoint Deventer en Van der Valk zijn de eerste partijen die zich er zullen vestigen. Ook PHB Deventer is voornemens om zich er te vestigen.

De totale netto uitgeefbare grond bedraagt circa 56 hectare waarvan ongeveer de helft (het oostelijk deel) als eerste wordt uitgegeven. De hoofdstructuur van het park is opgesteld maar de verkaveling is flexibel. Op basis van de wensen wordt er maatwerk geleverd. Kavels zijn te koop vanaf 1.000 m² tot 100.000 m² of meer.

De infrastructuur voor het oostelijke deel is grotendeels aangelegd en het park is direct te bereiken via de op- en afrit Deventer Oost. Met een slim decentraal energienetwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame bronnen zoals zon, wind en biomassa wordt er gestreefd naar een energieneutraal park.

De maximaal toegestane milieucategorie op het bedrijvenpark is 3.2 en onder voorwaarden 4.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

FJ Bedrijfsmakelaars op telefoonnummer 0575-848586 of per mail via info@fjbedrijfsmakelaars.nl.

Status:
beschikbaar
Type:
Bouwgrond
Hoofd bestemming:
bouwgrond
Neven bestemming:
bedrijfsruimte
Aanvaarding:
in overleg
Bebouwingsmogelijkheid:
bedrijfsruimte

Zoekformulier