Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Gerritsenweg 12 - 14 in Zutphen 7202 BP

Gerritsenweg 12 - 14

7202 BP Zutphen
Koopprijs € 2.650.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Deze vastgoedbelegging bestaat uit een woonspeciaalzaak welke in zijn geheel langdurig is verhuurd aan 1 huurder (Eijerkamp Zutphen, in deze woonwinkel zichtbaar als Trendhopper)
Het gebouw bestaat uit ca. 3.525 m² en is gelegen op bedrijventerrein 'De Mars' te Zutphen.

De ontwikkeling van bedrijventerrein De Mars en het aansluitende (nieuwbouw) woongebied met haven ten noorden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 3525 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze vastgoedbelegging bestaat uit een woonspeciaalzaak welke in zijn geheel langdurig is verhuurd aan 1 huurder (Eijerkamp Zutphen, in deze woonwinkel zichtbaar als Trendhopper)
Het gebouw bestaat uit ca. 3.525 m² en is gelegen op bedrijventerrein 'De Mars' te Zutphen.

De ontwikkeling van bedrijventerrein De Mars en het aansluitende (nieuwbouw) woongebied met haven ten noorden van het station, welke werkzaamheden al grotendeels zijn afgerond, zullen deze locatie nog meer verbeteren.

Het pand is gesitueerd op een breed perceel en bestaat uit twee verdiepingen verkoopruimte en een magazijn (ca. 7,5 meter hoog) op de begane grond. Er zijn tien parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

In de directe nabijheid bevinden zich diverse retailketens, zoals CarpetRight, Mandemakers Keukens, BCC en MC Donalds, waardoor deze zgn. Meubelboulevard Eijerkamp een sterke boven regionale aantrekkingskracht heeft. Uiteraard wordt dit versterkt door de aanwezigheid van Eijerkamp die bekend is van ondermeer het woonprogramma VT wonen).

In 2014 is de gevel van het object vernieuwd, waarmee het object een moderne uitstraling heeft gekregen. Ook binnen is de winkel gemoderniseerd met nieuw trappenhuis, een lift en afwerking waarmee routing en sfeer zijn gemoderniseerd.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met FJ Bedrijfsmakelaars.nl kan geschieden.

KADASTRALE INFORMATIE
- gemeente Zutphen, sectie A, nummer 983: groot 1.660 m2
- gemeente Zutphen, sectie A, nummer 984: groot 1.790 m2
totaal: 3.450 m2

VERHUURINFORMATIE

Huurder: Eijerkamp Zutphen B.V., tbv Trendhopper, Xooon en Feelings formules.
Dit betreft een woonspeciaalzaak met 17 vestigingen in Nederland.

Het gehele object is verhuurd en bestaat uit:
begane grond: ca. 1.850 m2
verdieping----: ca. 1.675 m2
totaal----------: ca. 3.525 m2

Ingangsdatum huurperiode: 1 januari 2014
Termijn: 10 jaar
Verlengingsperiodes: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Einddatum huidige huurtermijn: 1 januari 2024
Huurprijs (jaarlijks te indexeren, eerstvolgende indexering per 1 januari 2020): € 216.685,68
Bankgarantie: € 41.364,--

VERKOOPPRIJS
€ 2.650.000,-- (zegge: tweemiljoenzeshonderdvijftigduizend euro) k.k. BAR 8,18%.

OPLEVERINGSNIVEAU
Zie vigerende huurovereenkomst.
De gevel en is in 2014 vernieuwd. Ook is destijds de winkel gemoderniseerd met nieuw trappenhuis, een lift en nieuwe inrichting.

ENERGIELEVERING:
Rechtstreekse aansluiting huurder.

Koper dient binnen 14 dagen na overeenstemming een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van het betreffende notariskantoor.

BESTEMMING
Vigerende bestemmingsplan is te zien op de website van Ruimtelijke plannen. Vigerend is bestemmingsplan De Mars Midden en Noord vastgesteld in 2016 vigerend. Aan de locatie wordt de enkelbestemming Bedrijventerrein toegekend (tot en met milieucategorie 3.2).

OVERIG
- Verkoper is niet bekend met de aanwezigheid van bodemverontreiniging en heeft hier recentelijk geen onderzoek naar gedaan. Koper vrijwaart verkoper van eventuele aanspraken op
mogelijke verontreiniging.
- Verkoper heeft de objecten als belegging in gebruik en is dus niet bekend met evt. gebreken, tenzij door huurder gemeld. Koper is hiermee bekend en aanvaardt dit gegeven bij aankoop.
- Geen NEN-meting voorhanden. Afwijking in maatvoering wordt niet verrekend.

FJ Bedrijfsmakelaars geeft verder te kennen:

1. hetgeen in deze vrijblijvende aanbieding is weergegeven geldt slechts als richtlijn voor de eventuele kopers en is op geen enkele wijze te interpreteren als een
offerte of contract;
2. alle beschrijvingen zoals o.a. maatvoeringen, onderhoudstoestand, noodzakelijke vergunningen voor vestiging en gebruik, alsmede overige specificaties zijn naar beste kennis en
wetenschap verstrekt, waarbij wordt verondersteld dat de eventuele kopers zelf onderzoek verricht(en) naar de feitelijke toestand door middel van een inspectie en/of
anderszins;
3. geen persoon die werkzaam is bij FJ Bedrijfsmakelaars of hijzelf heeft toestemming om enige garanties dan wel zekerheden af te geven in relatie tot dit object.
4. alle activiteiten, gerelateerd aan deze verkoop tussen eventuele kopers en FJ Bedrijfsmakelaars zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 2.650.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 3525 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Gelderland
BTW belast
Ja
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
3525 m²
Aantal huurders
1
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 216.685,68
Resterende looptijd contract
58 maanden
Bruto aanvangsrendement
8%
Route van naar Gerritsenweg 12 - 14, 7202 BP Zutphen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring