Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Handelsweg 3 in Vorden 7251 JG

Handelsweg 3

7251 JG Vorden
Koopprijs € 175.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Bouwperceel van ca. 1.715 m2, te koop.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Vorden, sectie M, nummer 1508: ter grootte van 17 a 15 ca.

Het bedrijventerrein 't Werkveld-Oost in Vorden is ongeveer 22 ha groot. Dit terrein stamt uit de jaren '70/'80 en is aan de oostzijde van Vorden gesitueerd. Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven gesitueerd. Gevestigde bedrijven...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwperceel van ca. 1.715 m2, te koop.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Vorden, sectie M, nummer 1508: ter grootte van 17 a 15 ca.

Het bedrijventerrein 't Werkveld-Oost in Vorden is ongeveer 22 ha groot. Dit terrein stamt uit de jaren '70/'80 en is aan de oostzijde van Vorden gesitueerd. Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven gesitueerd. Gevestigde bedrijven zijn actief op het gebied van handel, bouw, industrie en dienstverlening. De provinciale weg N319 die Zutphen met Winterswijk verbindt ligt op zeer korte afstand. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk. Er rijdt op korte afstand een busdienst.

Bestemming:
Het bestemmingsplan "'Stedelijk gebied Bronckhorst" en Veegplan 2017-2 zijn voor de locatie vigerend. De bestemming Bedrijventerrein is van toepassing. Bedrijven tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan. De maximale bouwhoogte bedraagt 9 meter en de maximale bebouwingsgraad is 60%.

Voormalig gebruik:
Activiteiten inzake houtskeletbouw en later het vervaardigen van kunststof mallen hebben op deze locatie plaatsgevonden. Op deze locatie is in de jaren '80-'90 een bedrijfshal met inpandig kantoor gebouwd. De vloerbelasting is behoorlijk hoog (exacte vloerbelasting is niet bekend).
De bebouwing bestond uit totaal ca. 910 m2 op alleen al de begane grond. Frontbreedte van de bebouwing bedroeg: 21 meter. Er was sprake van 1 inrit.

Het terrein is verhard door middel van klinkers en beton. De fundering, op staal/betonstrook is behouden gebleven, zie foto's.

Bodeminformatie:
- Bij de gemeente Bronckhorst komt het perceel niet voor op de lijst met verontreinigde locaties.
- In mei 2019 heeft zich een brand voorgedaan waarbij asbest is vrijgekomen. De asbest is gesaneerd. Eindcontrole na asbestsanering op de locatie d.d. 21-06-2019 beschikbaar.
- BSB-traject1): Wel vermelding op de BSB-lijst (exitcode 01 ? geen verontreiniging aangetroffen/ verkennend onderzoek juni 2002).
- Geen vermelding op de tanklijst.

Overige:
Uit de akte van levering (31-08-2016) blijken de volgende erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen:
- bebouwingsplicht;
- behouden van bestaande situatie, ten opzichte van naastgelegen percelen tav aanwezige leidingen, afvloeren etc.
- mogelijkheid om op buurmans grond (op minst bezwarende wijze) onderhoud en vernieuwing te (laten) plegen;
- erfdienstbaarheid van pad en doorgang mbt percelen M 948 en M 1063.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopprijs € 175.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Op korte termijn. BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Bouwjaar 2016 Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 1715 m² Energie Energieindex 0.00 Diversen Locatie toelichting Op bedrijventerrein Het Werkveld in Vorden gelegen. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. n.v.t. Onderhoud buiten toel. n.v.t.
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
60%
Bouwhoogte
900 cm
Route van naar Handelsweg 3, 7251 JG Vorden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.