Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Gelderland

Regio Gelderland

Koopprijs € 499.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Te koop: café/restaurant ('t Zwientje) met bovenwoning, beschut terras met parkeergelegenheid op eigen terrein en in directe omgeving, aan de doorgaande weg in Brummen.

Brummen ligt in een prachtige woon- en leefomgeving. De uiterwaarden van de Gelderse IJssel en de oude bossen van de Veluwe-zoom omringen het dorp en nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. De Hanzesteden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 525 m²
Lees meer

Omschrijving

Te koop: café/restaurant ('t Zwientje) met bovenwoning, beschut terras met parkeergelegenheid op eigen terrein en in directe omgeving, aan de doorgaande weg in Brummen.

Brummen ligt in een prachtige woon- en leefomgeving. De uiterwaarden van de Gelderse IJssel en de oude bossen van de Veluwe-zoom omringen het dorp en nodigen uit tot prachtige wandel- en fietstochten. De Hanzesteden Zutphen en Deventer, maar ook Arnhem, Apeldoorn en autowegen (A1, A12 en A50) zijn makkelijk en snel te bereiken.
Brummen telt in totaal 1.710 bedrijfsvestigingen. Winkels, scholen en andere voorzieningen, waaronder een NS-station, zijn allemaal aanwezig.

Indeling:
Het ruime en sfeervolle terras grenst aan het grasveld (met bomen) welke onderhouden wordt door de gemeente. Een en ander wordt sfeervol afgescheiden door een aantal platanen. Vanaf het terras heeft men via de brede schuifpui direct toegang tot het café-gedeelte met de bar.

Aan de zijde van de Zutphenseweg bevindt zich een separate entree met aansluitend de toiletgroep. De café/bar met schuifpui bevinden zich aan de kopse kant. Door de ideale ligging van de keuken met kelder (direct tussen het café en de achtergelegen zaal) kan men vanuit de keuken alle ruimtes eenvoudig centraal bedienen. Via een derde zij-ingang (aan het parkeerterrein gelegen) kan eveneens de keuken worden betreden. Via buitenom is een separate aangebouwde bedrijfsruimte te bereiken.
De verdieping is zowel via het café-gedeelte als via een separate ingang aan de zijkant te bereiken. Via de houten trap vanuit het café kom je in de zeer ruimte woonkamer terecht, welke ook zeer geschikt is om als horeca-ruimte te gebruiken. De woonkamer is rondom voorzien van hoge ramen waardoor het een prachtige grote lichte ruimte betreft. De ruime slaapkamer is aan de woonkamer gelegen. Hiernaast bevindt zich de gang met daaraan de (separate) toilet en badkamer. Achter in de gang en slaapkamer bevindt zich ruimte met inbouwkasten en een riante opslagruimte welke eenvoudig omgebouwd kunnen worden naar één of meerdere extra slaapkamers. Aan het einde van de gang kan via de steektrap de zij-ingang worden bereikt. Vanuit de zij-ingang kan men direct de keuken binnenlopen.

BESCHIKBARE OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte: ca. 453,82 m2, bestaande uit:
Inpandige ruimtes:
- Begane grond: ca. 264 m2 op de begane grond en ca. 104,70 m2 op de 1e verdieping.
Overige inpandige ruimte(n):
- Kelder: ca. 19,80 m2, begane grond ca. 40,32 m2 en 1e verdieping: ca. 25 m2.

Inhoud: 1.856 m3

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat, as-it-is, o.a. voorzien van:
- Meterkast met aansluitingen gas (gasaansluitingen tevens naar verdieping) en elektra
- Krachtstroom
- Wand- en vloerafwerking keuken
- Bestraat terras
- Pand is geluidsisolerend gemaakt
- Kelder v.v. koelcel (eigendom van Heineken)
- Begane grond en verdieping v.v. centrale verwarming met radiatoren
- Keuken geheel betegeld en v.v. schrobputten (eveneens v.v. Nobranda beplating)
- Olie-afscheiders aanwezig
- Brandinstallatie
- Alarminstallatie
- Café/restaurant v.v. bar (café rond 1909 aangebouwd)
- Separate opslag in 2018 gebouwd (bitumen dak en in spouw gemetseld, gesegmenteerde elektrische roldeur, elektra aanwezig)
- Luchtbehandelingsinstallatie (tevens op verdieping) koelt op 7-8 graden
- Dak in 2018 vervangen
- 1e verdieping v.v. toilet en badkamer
- Woonkamer is voorzien van houten vloer.

Inventaris (keukenapparatuur en inrichting) wordt voor € 75.000,-- excl. BTW te koop aangeboden.
Eén dak v.v. asbest dakbeschot. Verder is bij koper geen asbest bekend.

LEVERING
In overleg.

KOOPPRIJS
€ 499.500,-- K.K. (zegge: vierhonderdnegenennegentigduizend vijfhonderd euro).

CAUTIE
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomt op derdenrekening bij de notaris een waarborgsom te stellen ter grootte van 10% van de koopsom.

KOOPOVEREENKOMST
Model voor Bedrijfsmatig Onroerend Goed 2014 met als onderdeel de ouderdomsclausule.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan Kom Brummen, vastgesteld in november 2009 is vigerend. Binnen dit bestemmingsplan wordt de locatie aangeduidt als enkelbestemming Horeca-categorie 2.

VOORBEHOUD
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 499.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1909 Bouwjaar toelichting In 1820 gebouwd, in 1909 verbouwd. Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 525 m² Verkoopoppervlakte 227 m² Woonoppervlakte 252 m² Perceeloppervlakte 790 m² Diversen Locatie toelichting Aan de doorgaande weg en een van de voornaamste wegen in Brummen, op zichtlocatie gelegen. Woonruimte Woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Gelderland
Welstandsklasse
A2
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 75.000,-
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum
Terras
Ja
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
369 m²
Huurinkomsten woonruimte
€ 1,- p.j.
Horecaruimte
227 m²
Huidige aantal zitplaatsen
202
Niet horecaruimte
283 m²

Plattegronden

Regio Gelderland Regio Gelderland Regio Gelderland

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.