Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lange Bisschopstraat 45 A in Deventer 7411 KJ

Lange Bisschopstraat 45 a

7411 KJ Deventer
Huurprijs € 30.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

In de Deventer binnenstad winkel je in een historische context. De aantrekkelijke winkelruimte is gelegen in hartje centrum van Deventer. De gemeente Deventer telt ca. 100.000 inwoners. In de binnenstad zijn zowel de landelijke ketens als specialistische winkels gevestigd.

De Lange Bisschopstraat is de bekendste hoofdwinkelstraat van Deventer. Deze "lange straat" begint bij de Hema en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m²
Lees meer

Omschrijving

In de Deventer binnenstad winkel je in een historische context. De aantrekkelijke winkelruimte is gelegen in hartje centrum van Deventer. De gemeente Deventer telt ca. 100.000 inwoners. In de binnenstad zijn zowel de landelijke ketens als specialistische winkels gevestigd.

De Lange Bisschopstraat is de bekendste hoofdwinkelstraat van Deventer. Deze "lange straat" begint bij de Hema en loopt door tot aan Scapino. In de Lange Bisschopstraat zijn veel bekende retailers gevestigd zoals Douglas, Amac, Siebel, ICI Paris XL, WE Fashion, Van Uffelen, Van Engelen Schoenmode, Vero Moda en Hunkemöller.

De winkelruimte Lange Bisschopstraat 45a heeft een oppervlakte van ca. 100 m2 BVO, incl. ca 8 m2 secundaire ruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt casco opgeleverd en is thans voorzien van o.a.:
- gladde afwerkvloer
- meterkast met gas, water en elektra
- openslaande deur
- pantry
- toilet
- hete luchtgordijn
- airconditioning
- CV.

De unit heeft een frontbreedte van totaal ca. 6 meter.

PARKEREN
Ruime openbare parkeergelegenheid in de nabijheid. De Centrum Garage biedt ruimte aan 575 parkeerplaatsen en is op slechts 200 meter afstand gelegen.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is conform model ROZ winkelruimte, vastgesteld in 2012.

HUURPERIODE
5 jaar + aansluitend een verlenging van 5 jaar.

AANVANGSHUURPRIJS
€ 30.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer, volgens de consumentenprijs-index reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het CBS.

BANKGARANTIE
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van drie maanden huur + BTW. De bankgarantie dient ook geldig te zijn in geval van surseance van betaling en/ of faillissement.

BELASTE VERHUUR
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van met omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

AANVAARDING
In overleg, nadat de huurovereenkomst rechtsgeldig is getekend, de 1e betaling en de bankgarantie door verhuurder zijn ontvangen.

VOORBEHOUD
Goedkeuring verhuurder/ eigenaresse.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 30.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1890 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 92 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. De ruimte wordt casco opgeleverd en is thans voorzien van o.a. gladde afwerkvloer, meterkast met gas, water, elektra, openslaande deur, pantry, toilet, hete luchtgordijn, airconditioning en CV. Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
92 m²
Frontbreedte
600 cm
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Lange Bisschopstraat 45 a, 7411 KJ Deventer

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.